Продължете към съдържанието

Система за управление на резервации iSEN

Резервационната система iSEN е комплексно решение за управление на  имоти, които се отдават. Добавяйте неограничен брой и тип места за настаняване и допълнителни услуги, приемайте директни онлайн резервации, синхронизирайте всички резервации в Booking, Airbnb и други (без комисионна за резервация или за имот). Тази система е перфектна за управление на всяко място за настаняване, независимо от размера, функцията или цената: хотел, ваканционно жилище под наем, агенция за апартаменти, хостел и други.

49 отзива
4.7/5

Система за резервации iSEN: Най-доброто в класа си
решение за хотели и ваканционни апартаменти

Накратко за Система за резервации iSen

Система за управление на имоти, резервационна система, канален мениджър, онлайн плащания, управление на финанси и др. Всичко в едно за вашия  уебсайт за резервация на имоти.

  • Постоянни актуализации, хиляди часове разработка и UX дизайн.
  • Подкрепена от експерти в бизнеса с краткосрочни наеми.
  • Използвана и обичана от собствениците на имоти.

iCal Синхронизиране между различните канали

Нашето решение ви помага да разширите бизнеса си с повече канали, като избягвате дублажи. Системата може да синхронизира наличността и резервациите, получени през вашия уебсайт, с тези от онлайн платформи за пътуване като Airbnb, Booking, TripAdvisor, HomeAway или всяка друга, която поддържа iCal.

Системата генерира календари за експортиране към външни онлайн канали и предоставя начин за импортирането им от OTA. Възползвайте се от автоматична синхронизация с възможност за синхронизиране на всеки половин час.

Отлично изживяване на гостите

Представяне на имота: Удобства, галерия с изображения, цени

Отдавайте под наем неограничен брой помещения (ваканционни апартаменти, хотелски стаи) или само един имот (вила, хижа и т.н.) – системата работи и в двата случая! Всеки тип настаняване е напълно адаптивен: добавете описание, капацитет, удобства, размер на леглото, отзиви, цена, календар със свободни дати и др.

Можете също така да представите допълнителни услуги и пакети, налични за конкретен тип настаняване.

Удобна за мобилни устройства форма за търсене на имоти

Опростете търсенето на вашите гости във всички места за настаняване със специална форма за търсене. Датите на пристигане/заминаване са задължителни полета, но броят на възрастните и децата не е задължителен, така че не се колебайте да коригирате и персонализирате формата по подразбиране (напр. вместо „Възрастни“ и „Деца“ използвайте обобщеното поле „Гости“).

Гостите ще намерят настаняване, което отговаря на техните нужди, и ще направят резервация през системата, независимо от устройството, което използват.

Персонализирани полета за разширено търсене на имоти

Управлявате множество имоти и искате да дадете на гостите по-добри опции за сортиране, за да намерят най-подходящите оферти на място?

Просто добавете произволен брой персонализирани полета за търсене (филтри) към формата за търсене на наличност (местоположение, типове настаняване, ценови диапазон и т.н.) в системата за резервации и направете търсенето много по-удобно за госта.

Календари за наличност в реално време

Дайте възможност на гостите да проверяват наличността на отделни помещения на уебсайта. Системата за хотелски резервации извлича данни за наличност в реално време за цялата база, както и за индивидуалните календари за наличност на помещенията.

Свободните дати са отбелязани в зелено, а заетите в червено.

Множество имоти, които могат да се резервират наведнъж

Един гост може да резервира няколко места за настаняване в рамките на една резервация. Можете също така да включите опцията към системата за хотелски резервации, която ви позволява да препоръчате най-добрата комбинация от места за настаняване според броя на гостите.

Тази бърза и интелигентна автоматизация ще ви помогне да обслужвате гостите си по-качествено в тяхното динамично пътуване!

Гъвкави ставки и управление на инвентара

Динамично сезонно ценообразуване

Регулирайте цените на вашите места за настаняване в рамките на всеки персонализиран период: нисък и висок сезон, празнични периоди и т.н. Задайте всякакви цени в предпочитаната валута в зависимост от сезон или конкретни дни/дати. „Сезон“ е общ термин и можете да го обозначите по всякакъв начин, за да отразите вашите промени в цените, например увеличаване на цените през всеки натоварен период.

Разликата в цената може да се прилага както за дълги, така и за кратки периоди (напр. 2 дни).

Различни цени на базата на съоръженията на имота

Имоти от един и същи тип са оборудвани по различен начин? Поддържайте ограничени цени за едни и същи типове настаняване с различни опции: резервации без възможност за възстановяване и канселиране, допълнителни удобства, закуска и др.

Вашите гости ще изберат своите предпочитания на страницата за плащане.

Цени за имот на човек

Цената за настаняване може да се променя автоматично в зависимост от броя на гостите. Просто трябва да добавите необходимия брой променливи на цената на гост, които ще бъдат различни от основната цена за настаняване.

Цената ще се променя динамично въз основа на параметрите за търсене на вашите гости. Можете да изберете да дадете приоритет на максималния брой на капацитета, така че броят на възрастните и децата да стане гъвкав за всеки имот.

Цените на база на продължителността на престоя

Желаете да предложите отстъпки за по-дълъг престой? Това е напълно възможно с нашата система. Създайте различни ценови вариации въз основа на продължителността на престоя – добавете седмични, месечни или други тарифи за всяка персонализирана продължителност.

Системата автоматично ще направи отстъпка за настаняването според вашите правила за тарифиране. Колкото по-дълъг е престоят, толкова по-добра цена за нощувка.

Купони за отстъпка в системата

Създавайте лесно персонализирани купони за отстъпка чрез администраторското табло за управление. Можете да предложите процентна отстъпка, отстъпка при определен престой или отстъпка за определен ден от престоя. Имате възможност да зададете стойност на отстъпката, дата на изтичане, да зададете дати за настаняване и напускане, мин./макс. дни за престой и други опции, за да персонализирате вашите купони за индивидуално настаняване.

Предложете персонално отношение и направете всеки гост лоялен клиент!

Задължителни данъци и такси

Пълна и точна информация за данъци, такси и цени за настаняване. Добавете задължителни такси, туристически данък, такси за услуги и данъци върху таксите. Системата ви позволява да персонализирате според Вашите нужди.

Имате възможност да следите информацията за цените на всички резервации в таблото за управление на администратора и да предоставите на гостите си подробности за цените.

Екстри или безплатни услуги, които могат да се резервират

Предлагайте допълнителни услуги за гости като спа, трансфер от и до летище, плувен басейн, детска анимация и т.н., които гостите могат да добавят към своята резервация на страницата за плащане.

Задайте цената на услугата, която да се таксува за престой, ежедневно или оставете на госта да избере. Можете да изберете също дали цените да се таксуват на помещение или за всеки гост.

Поддържа резервационни и разплащателни системи

Приемайте плащания онлайн или при пристигане

Потвърдете заявките за резервация в таблото за управление или незабавно чрез имейл / при авансово плащане. Начислете пълна цена или депозит (фиксиран/процент). Приемайте плащания за резервации чрез вградени методи PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe или Beanstream/Bambora. Освен това Stripe ви позволява да получавате плащания чрез Bancontact, iDEAL, Giropay, SEPA Direct Debit и SOFORT. Гостите могат да платят също след пристигането си или чрез директен банков превод.

Локални разплащателни системи с WooCommerce

Трябва да интегрирате повече специфични за региона методи за плащане на вашия уебсайт? Имаме специално разширение за плащане, което ви позволява да правите това с няколко кликвания. Увеличете броя на шлюзовете за плащане, необходими за обработка на онлайн резервации, без необходимост от технически експерти.

Забележка: Този допълнителен модул не е включен в цената на системата за хотелски резервации.

Незабавно или ръчно потвърждение на резервация

Потвърдете заявките за резервация по предпочитан начин – дайте контрол върху одобрението на резервацията или на вашия гост (като щракне върху връзка за потвърждение в имейла), на себе си (одобрявате го ръчно чрез административния панел) или резервацията ще бъде потвърдена автоматично при плащане .

За плащанията можете да настроите системата да таксува пълна цена или депозит (фиксирана цена или процент)

Вписвайте резервации ръчно и редактирайте оригиналните резервации

Приемате резервация по телефона? Използвате други традиционни методи? Позволете на вашия персонал да добавя резервации ръчно чрез таблото за управление в административната част на сайта, за да поддържате процесите в единна система. Гостът може да плати по-късно след пристигане или чрез директен банков превод.

Можете също така да редактирате оригиналните данни за резервацията, напр. сменете стая или да промените датите на пристигане/заминаване на гостите.

Табло на клиента

Позволете на клиентите да създават лични акаунти, за да преглеждат по-лесно текущите резервации и да ускорят процеса при следващи.

Можете свободно да активирате автоматично създаване на акаунт при плащане за всички или да оставите гостите да изберат дали искат да се регистрират на вашия уебсайт.

Ефективни операции по отдаване на имоти

Централизиран администраторски календар за резервации

С този модул всички получени заявки за резервации и техните текущи статуси се съхраняват на едно място, лесно се сортират и показват в цветно кодиран изглед на календара.

Търсете необходимите резервации по тип стая, период на резервация и статус на стаята (резервирана, чакаща, свободна и т.н.).

Персонализируеми изисквания за минимален/максимален престой

С нашата система можете да създавате ограничения и правила за резервации. Коригирайте изискването за минимален/максимален престой, за да отразите типа гост, който предпочитате да приемете. 

Задайте мин./макс. дни за престой и налични дати за настаняване и напускане за целия имот, отделни стаи или по сезони.

Затваряне на помещения за резервации

Трябва да забраните резервациите за някои от стаите си за освежаване или ремонт?

Нашата система за резервации ви позволява да блокирате опции за резервация за всички места за настаняване или отделни такива за избран период от време (задайте правила за забрана за настаняване, забрана за напускане или забрана за престой). Промените ще бъдат показани в календарите за наличност на всеки имот.

Брандирани имейл известия за администратори и клиенти

Администраторът на уебсайта и гостите ще получат съответните имейли с подробности за резервацията, статус на резервацията, известия за анулиране и т.н.

Редактирайте лесно съдържанието на шаблони за потвърждение, анулиране и други имейли с помощта на различни полета, които автоматично се заменят с данните на клиента. Изберете цветове, качете лого, персонализирайте текст и т.н.

Визуализирайте продажбите си

Вградената диаграма със статистически данни ви позволява да видите всичките си продажби и резервации в рамките на избран период от време в лесно разбираемо графично представяне.

Тази информация ще ви помогне да видите колко генерирате от резервации и допълнителни услуги, както и колко печелите след данъци и колко губите при анулирани резервации.

Генерирайте CSV отчети за резервации

Генерирайте отчети за резервациите с едно натискане на бутон! Вземете CSV файл, съдържащ подробна информация за всички резервации, направени за определен период от време, като филтрирате резервациите за експортиране по 4 потребителски критерия: дата на настаняване, дата на напускане, дата на резервация или общ период на престой.

Получените отчети могат да се отварят и редактират в Excel, Google Sheets или всяка друга програма за електронни таблици и допълнително да се разпечатват, локално запазват или споделят по имейл.

Персонализиране и превод

Предлага се на няколко езика и е готов за превод

Пускате уебсайт, който не е на български? Няма проблем. Можем да ви предложим системата на нужния за вас език.

До момента тя е преведена на 18 езика: английски, португалски, полски, руски, испански, турски, шведски, италиански, унгарски, чешки, китайски, холандски, френски, арабски, немски, фински, украински, хърватски.

В хармония с вашата тема

Може да не се притеснявате, че съдържанието ви ще изглежда различно от оригиналния външен вид на уебсайта ви – ние сме се погрижили всичко да работи в хармония.

Професионалната добавка за системата за резервации ще наследи стилове (визуалната част) от вашата активна тема, за да изглежда като естествена част от вашия дизайн! Можете да се възползвате от нашия слайдър и да обогатите темата с динамично съдържание, за да ангажирате гостите си.

REST API за хотелски резервации

Вземете всички инструменти и контроли за достъп и управление на данните от системата за хотелски резервации отвсякъде.

REST API за хотелски резервации е изграден върху WordPress REST API, като осигурява стабилен и сигурен код, като по този начин ви помага да използвате нашия продукт във всяко приложение и да създавате нови изживявания.

Други полезни инструменти

 Позволете на гостите да добавят звездни оценки към вашите имоти, осигурете повече системи за плащане, конфигурирайте автоматични известия за искане на плащане по имейл и абонирайте потребителите за вашия бюлетин, като използвате нашите модули към системата за резервации. Налични са допълнителни разширения, които да осигурят безупречен UX и перфектното взаимодействие между системата за хотелски резервации и създателите на страници. 

Плащания чрез WooCommerce

Интегрирайте методите за плащане на WooCommerce със системата за хотелски резервации.

5/5

Заявка за плащане на резервация

Автоматизирани имейли до клиентите „Заявка за плащане на салдо или депозит“ за хотелски резервации.

5/5

Нотификатор за резервации 

Автоматизирани имейли, задействани от датите на пристигане/заминаване.

4.5/5

Теми за хотелски резервации

 Нашата красива колекция от специализирани WordPress теми за туристически обекти обхваща решения за различни бизнеси: хотели, вили, апартаменти и къмпинги и др. Всяка тема идва с интегрирана система за резервации, което означава, че стиловете на визуалните теми са идеално адаптирани към функционалността на системата за резервация. Темите на са оптимизирани за безпроблемно визуално персонализиране.

Booklium

Многофункционална WordPress тема

140 лв   0 лв.

4.2/5

Villagio

Тема за отдаване на ваканционни апартаменти

140 лв   0 лв.

5/5

Luviana

Тема, подходяща за уебсайт на хотел

140 лв   0 лв.

4.8/5