Продължете към съдържанието
Начало » Система за запазване на часове

Система за запазване на часове

Система за запазване на часове

Модулът за запазване на часове улеснява бизнеса да приема резервации и срещи онлайн. Той е насочен към компании, чиито услуги се предлагат след предварителна резервация, например салони за красота, спортни активности, образование и други индустрии. Нашата система ви предоставя всички нужни функции: планиране на персонала, резервации в реално време за всякакви персонализирани часови интервали и навременни графици за срещи на една ръка разстояние. Това е новото решение за приставка за резервации от iSENSEO – вашият доверен партньор за дигитализиране на процесите в бизнеса ви.

49 отзива
4.7/5

Модул за запазване на часове в WordPress от iSENSEO: Основни акценти

Предлагаме система за планиране на срещи и запазване на часове, оптимизирана за бързи и лесни онлайн резервации.​

За салони за красота, медицински центрове и преподаватели

 Нашата система е подходяща за всякакви бизнеси, за чиито услуги е нужно предварително запазване на час, включително:

  • Бръснарски, фризьорски и козметични салони
  • Бизнес консултации и онлайн класове
  • Здравеопазване и медицински центрове
  • Спортни институции и фитнес инструктори.

Приемайте плащания онлайн или при пристигане

Часовете могат да бъдат потвърдени автоматично при подаване на резервация или можете да изберете да поискате от клиентите да платят авансово онлайн.

Нашият модул за планиране ви позволява да събирате плащания на вашия сайт чрез PayPal, Stripe и други разплащателни системи, да включите вариант за директен банков превод или да позволите на клиентите да изберат да платят при пристигане. Stripe ви позволява също да приемате плащания чрез Bancontact, iDEAL, Giropay, SEPA Direct Debit и SOFORT, както и Apple Pay, Google Pay и Link.

Още разплащателни системи с WooCommerce

Ако имате нужда от различни системи за плащане, с помощта на WooCommerce можете да ги добавите с няколко кликвания. Ние предлагаме пълна интеграция с този плъгин чрез специално изработената добавка за запазване на часове WooCommerce Payments.

Забележка: Това е премиум плъгин, което не е включено в цената на приставката за резервация на срещи.

Добавяне и управление на неограничен брой служители

Създайте база данни за служителите си и насрочете дневния ред на персонала с плъгина Appointment WP. Добавете снимки и умения на вашите служители, задайте различни услуги на съответните членове на персонала и създайте техните лични графици:

  • Създайте индивидуални календари на служителите, които по желание можете да свържете с Google календара на съответния служител.
  • Персонализирайте цената и продължителността на услугата в зависимост от това кой член на персонала я предоставя.
  • Задайте множество услуги и местоположения за едно и също лице.

Гъвкави графици на служителите: Заключете часове, добавете отпуски и празници

Нашата система за запазване на часове е снабдена с множество функции, които да ви помогнат да промените работните графици на вашите служители:

  • Задайте индивидуални графици на служителите и преглеждайте календарите в ежедневен режим
  • Определете време за обяд и почивки за вашите служители
  • Добавете почивни и нередовни работни дни и часове.

Напомняния за срещи и други известия

Изпращайте автоматизирани напомняния и други известия преди и след срещата. Просто посочете времето за изпращане, посочете получателите и създайте шаблон за имейл.

Можете да изпращате имейли за услуги до клиенти, както и до членове на персонала или конкретни адреси.

Създайте купони за отстъпка

Изградете доверие у клиентите, като им предоставите персонализирани купони за отстъпка или организирате маркетингови кампании.

Можете да добавите купони за отстъпка за избрани услуги, да зададете дати на изтичане и за колко дни са налични. По-късно можете да проследите колко купона са били използвани и дори да приложите купони, ако добавяте плащания на ръка чрез администраторския панел.

Инструкции за резервации стъпка по стъпка за клиенти

Позволете на клиентите да резервират директно на вашия сайт! Те ще видят наличните варианти и ще ги резервират веднага, като по избор ще изберат асистент с предпочитаните умения/ техния любим доставчик на услуги.

Това е лесен процес стъпка по стъпка, когато клиентът избира услуга, член на персонала, след това дата и изпраща резервация, без да напуска страницата! Елегантният, оптимизиран за мобилни устройства дизайн на формуляр за резервация е наистина бърз и лесен за използване от потребителите на всяко устройство.

Множество услуги, които могат да се резервират наведнъж

Позволете на вашите клиенти да добавят няколко услуги в кошницата в рамките на една резервация. Всички часове могат да бъдат запазени за различни услуги, час, дата и служители – само с едно движение.

Улеснете клиента да резервира няколко часа, без да е необходимо да преминава през една и съща процедура за резервация няколко пъти.

Управлявайте резервациите за срещи в Backend

Централизирайте всички резервации във вашето табло за управление – можете да преглеждате всички входящи резервации с подробности, като обща цена, подробности за резервирани услуги (напр. местоположение, служител, дата, час, брой клиенти и т.н.) и статус ( дали резервацията е потвърдена или не).

Можете ръчно да редактирате лична информация за клиента, да промените статус на резервация и да актуализирате общата цена на услугата с нашия модул за запазване на часове.

Централизиран администраторски календар за резервации

Благодарение на вградения календар за резервации за срещи, администратори, служители и други членове на екипа могат бързо и лесно да преглеждат всички минали и бъдещи резервации в текущите им статуси.

Резервациите са централизирани на едно място и имате достъп до тях в календарен изглед, преглед на индивидуална резервация или график в хронологичен ред.

Разрешете резервация за групи

Забележка: Записване на час за група може да направи само един човек, направил резервация.

Клиентите могат да запишат час за група хора. Например, това може да бъде час по йога или резервация на escape стая за няколко души наведнъж.

Като администратор вие сте свободни да конфигурирате настройките за капацитет модула за запазване на час, като дефинирате максималния възможен брой хора за една среща, както и по избор да умножите цената на услугата по броя на хората.

Автоматизирани известия по имейл

Незабавните известия по имейл, свързани с резервациите и съответните автоматизирани промени в статуса на резервацията, ще ви помогнат да намалите времето за изчакване на клиента, като по този начин управлявате резервацията много по-бързо.

Нашата система за запазване на часове ви позволява да променяте съдържанието и стила както на администраторските, така и на клиентските имейл известия.

Холистичен набор от инструменти за запазване на часове

Нашата система за запазване на часове надхвърля това, което може да ви предостави всяка една приставка за резервация. Системата ни разполага с редица инструменти, които можете да използвате, за да изградите допълнително своя уеб сайт за услуги.

Например, има специални инструменти за представяне на членовете на вашия екип с техните контакти и опит, изграждане на индивидуални профили на служители, проектиране на списъци с услуги и местоположения и др.

Преведено на няколко езика

Системата ни за запазване на часове се предлага на английски, италиански, френски, немски и испански.

Това означава, че можете просто да изберете необходимия език в настройките на вашия WordPress сайт и готово – модулът автоматично се превключва към професионален превод, както на инструментите за администриране на бекенда, така и на действителното съдържание на уебсайта, получено от модула.

Работи с Gutenberg, Elementor и Divi

Добавихме плавна интеграция на системата ни за запазване на часове с най-използваните и обичани създатели на WordPress редактори на страници: редактор на блокове (Gutenberg), Elementor и Divi.

Това означава, че можете да добавяте формуляри за срещи, профили на служители, списъци с услуги и всяко друго съдържание, получено от системата за запазване на часове във визуалните интерфейси, с плъзгане и пускане, наслаждавайки се на персонализиране без писане на код.

Система за запазване на часове за самостоятелни предприемачи и бизнес вериги

Този модул за резервиране на часове за WordPress отговаря на вашите нужди, ако сте самостоятелно заети, имате малко заведение само с няколко служители или дори управлявате бизнес с няколко магазина на различни места.

Модулът улеснява добавянето на множество категоризирани местоположения и предлагането на различни услуги в зависимост от местоположението/отделния магазин. Също така създадохме колекция от шаблони за резервация, където можете да изберете WordPress тема за запазване на часове за вашите нужди.

Други полезни инструменти

 Позволете на гостите да добавят звездни оценки към вашите локации, осигурете повече системи за плащане, конфигурирайте автоматични известия за искане на авансово плащане по имейл и абонирайте потребителите за вашия бюлетин, като използвате добавките за резервация на хотел. Ако изграждате уебсайта си за хотелски резервации на Divi или Elementor, налични са безплатни съответните разширения, за да осигурят безупречен UX и перфектното взаимодействие между приставката за хотелски резервации и редакотирте на страници. Възможно е безплатно изтегляне на системата за онлайн резервация на хотел за някои добавки.

Плащания чрез WooCommerce

Интегрирайте системи за плащане на WooCommerce с плъгина за хотелски резервации.

5/5

Заявка за депозит по резервация

Автоматизирани имейли „Заявка за плащане на депозит“ за хотелски резервации.

5/5

Нотификатор за резервации 

Автоматизирани имейли, задействани от датите на пристигане/заминаване.

4.5/5

Теми за резервиране на срещи

Всяка тема идва с интегриран модул за запазване на часове, което означава, че стиловете на визуалните теми са идеално адаптирани към функционалността на модула за резервация. Темите на WordPress са оптимизирани за безпроблемно визуално персонализиране с Elementor Widgets и Getwid Gutenberg Blocks builders.

Edme

Тема за образователни заведения

140 лв   0 лв.

4.2/5

Medmix

Медицинска тема с Elementor

140 лв   0 лв.

5/5

Coachzee

Лайфкоуч тема

140 лв   0 лв.

4.8/5

Още функции на нашата система за запазване на часове

Най-добрият модул за за запазване на часове за бързи и лесни онлайн резервации на вашия сайт. Открийте още инструменти:

  • Настройки на валутата в приставката за график на WP
  • Почасова книга
  • Инструмент за резервации за фирми с множество локации
  • Редактирайте подробности за изпратените резервации, напр. техните статуси и лична информация за клиента
  • Инструкция за процеса на запазване на час
  • Държава на пребиваване по подразбиране за по-бързо подаване на резервация за вашите клиенти
  • Може да служи на вашите нужди като модул за назначаване на лекарски преглед.
  • Удобен за мобилни устройства модул за запазване на часове.
  • Напълно адаптивна джаджа за планиране – премахнете или преименувайте полетата по подразбиране, за да отговарят на вашия бизнес.
  • Календар за наличност на WordPress със свободни часове в реално време.
  • Слот за почасови ангажименти за срещи, както и напълно адаптивни слотове за срещи с всякаква продължителност.
  • Безплатна пробна версия на приставката за планиране на срещи в – създайте акаунт и тествайте всички функции безплатно.
  • Категории услуги и тагове.
  • Персонализирайте цена, продължителност, минимален и максимален капацитет за всяка услуга в зависимост от служител.
  • Интуитивна база данни с клиенти.
  • Контактна информация, социални мрежи и допълнителни информационни блокове за всеки служител, които по желание можете да попълните и посочите в сайта.

Ако търсите най-доброто решение за резервация за краткосрочни наеми на имоти или хотелски стаи, нашата система за хотелски резервации iSEN  е това, от което се нуждаете.