Продължете към съдържанието

Подобрете маркетинга си в социалните мрежи с iSENSEO

Марката вече не е това, което казваме на потребителя – тя е това, което потребителите си казват помежду си, че е!

Защо да изберете Isenseo за вашите нужди от дигитален маркетинг?

Не е лесно да се откроиш в днешния конкурентен пейзаж. Разрастващите се марки могат бързо да бъдат погълнати от море от конкуренти, като тяхното послание се смесва в хомогенна смес от новини, ценови предложения и реклами. За да не станете просто още един аромат в дигиталния топилен котел, имате нужда от стабилна стратегия, технически умения и специализиран екип.

Isenseo е предпочитана агенция за дигитален маркетинг за днешните разрастващи се марки поради едно: резултатите. Нашите дигитални стратегии, проекти за развитие и постоянна поддръжка помогнаха на марките в автомобилната, медицинската, електронната търговия, недвижимите имоти, пътуванията и B2B продажбите да прескочат конкурентите и да се утвърдят като пазарни лидери. Независимо дали става въпрос за милиони приходи, нарастваща и ангажирана социална аудитория или за върха на резултатите от търсенето, експертите на Bravr са постигнали изключителни резултати отново и отново.

Когато избирате маркетинг партньор, помислете дали да не се съюзите с агенция за дигитален маркетинг, която произвежда измерими и последователни резултати за повече от десетилетие.

SEO

Оптимизацията за търсачки извежда вашия бизнес от дигиталната тъмнина и ви поставя пред аудитория, която ви търси. Нашите експерти са работили със световни марки като Cheapflights, Crestron и Digital Gurus, за да повишат ранга и репутацията на уебсайтовете им.

Повече за SEO

Социални мрежи

Ние изследваме и създаваме нови начини за достигане, свързване и изграждане на взаимоотношения с клиентите ви в социалните медийни платформи. Ние вярваме, че ще се потопим изцяло в индустрията на нашите клиенти, така че нашите социални стратегии винаги ще имат лично отношение.

Повече за социалните медии

Google реклама

Pay Per Click (PPC) е чудесен начин да привлечете трафик към вашия уебсайт от търсачките. Нашият стратегически подход вкючва анализ на ключови думи и управление на кампании, основано на най-добрите практики. Редовната оптимизация ни помага да гарантираме, че вашата платена кампания непрекъснато привлича подходящ трафик към вашия сайт.

Повече за PPC

Дигитално съдържание

Тук идва ред на историята. Чрез брандирани видеоклипове, блогове и изображения генерираме лично и емоционално изживяване между вашия бизнес и вашия клиент. Тук, в Isenseo, ние се вълнуваме от създаването на визуално и писмено съдържание, което стимулира осведомеността и реализациите онлайн.

Повече за цифровото съдържание