Продължете към съдържанието

Където идеите оживяват

Нашата цел е да интегрираме и представим вашия бизнес по най-добрия начин в онлайн среда.

Isenseo съществува на пазара от 2017 година като един от брандовете на компанията Исен Мениджмънт ООД, по-късно преименувана на В енд В груп. 

Ние предлагаме цялостни решения за уеб дизайн, дигитален маркетинг, SEO оптимизация, електронна търговия и др. Имаме повече от 5 години опит в разработването на продаващи уебсайтове, които притежават нужните качества за перфектно потребителско изживяване.

Дигитална агенция с цялостни услуги и модерни технологии

Ние от iSenseo помагаме на компаниите да се адаптират към дигиталната ера, като внедряваме иновации в сферата на маркетинга. Ние сме лидери в превръщането на традиционната офлайн компания в нещо привлекателно и разпознаваемо!

Супер ефективни

Прилагаме изпробвани стратегии за по-ефективно управление на работата на екипа, използваме най-полезните инструменти за справяне с всякакъв тип задачи.

Дълбоко ангажирани

Екип от доказани ИТ специалисти се грижат за вашия софтуер и онлайн присъствие 24/7. Предоставяме ви възможност да получите бърза и адекватна рекация по всяко време.

Висококвалифицирани

Ние сме екип от специалисти, работещи в областите на графичния и WEB дизайн, реклама, видеообработване, популяризирането и оптимизирането на уебсайтове.

Весела Пеева

Връзка с клиенти

Веселин Пеев

Маркетинг

Пламена Пеева

Дизайнер